6932311304 28ης Οκτωβρίου 23, Καματερό Αττική 13451 leandrosfireman@gmail.com
hero image
 

 
Μέλι Θυμαρίσιο - Ελάτης - Πεύκου & Ερείκης

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΟΤΙ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ
 
 
 
 
 

ΜΕΛΙ ΕΛΑΤΟΥ
Παρουσιάζει χαμηλό ποσοστό υγρασίας και κρυσταλλώνει πολύ αργά ή και καθόλου πολλές φορές, λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε φυσικά σάκχαρα. Η γεύση του είναι βαριά/μέτρια σε γλυκύτητα, το χρώμα του σκούρο κι η υφή του είναι πολύ παχύρρευστη ενώ το χρώμα του διαφέρει ανάλογα με την περιοχή προέλευσης.

Συσκευασία: 950gr
 
Παραγγελία
 

ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟΥ
Είναι λιγότερο πικρό από τα άλλα δασικά μέλια ενώ δεν δυσκολευόμαστε να διακρίνουμε στο εξαίσιο άρωμα του νότες εύφορης γης και νοτισμένου ξύλου. Δεν κρυσταλλώνει και είναι πλουσιότερο σε ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, αμινοξέα και ένα μοναδικό πλεονέκτημα που έχει είναι ότι αποτελεί θαυμάσιο φάρμακο για παθήσεις του λαιμού.

Συσκευασία: 950gr
 
Παραγγελία
 

ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ
Θεωρείται ως το καλύτερο Ελληνικό μέλι κι έχει μία οξεία, έντονη και χαρακτηριστική οσμή, ξανθό κεχριμπαρένιο χρώμα, βελούδινη υφή και γεύση γλυκιά με μια ελαφριά αψάδα. Είναι περιζήτητο όχι μόνο για τις τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες του αλλά και για την γεύση, τ’ άρωμά του καθώς και για το ότι δεν μπορεί να παραχθεί σε μεγάλη ποσότητα.

Συσκευασία: 950gr
 
Παραγγελία
 
 

 

 
 
 
 

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ
Είναι γνωστός για τις ποικίλες ευεργετικές του ιδιότητες και τη θρεπτική του αξία μιας και είναι πλούσιος σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα, ενώ περιέχει ίχνη από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Ο φρέσκος έχει λαμπερό υπόλευκο χρώμα και αν αλλάξει σε κιτρινωπό ή γκρι, σημαίνει φθορά ή ότι δεν είναι φρέσκος.

Συσκευασία: 10gr
 
Παραγγελία
 

ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ
Το χρώμα της ποικίλει από κίτρινο-πράσινο, πορτοκαλο-πράσινο μέχρι καστανό και σκούρο καφέ και εξαρτάται από το φυτό προέλευσής της, από τις προσμίξεις κεριού και γύρης αλλά και από τον χρόνο παραμονής της στην κυψέλη. Είναι ένα στοιχείο της φύσης με εξαιρετικά ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες έχοντας αντιφλεγμονώδη δράση.

Συσκευασία: 20ml
 
Παραγγελία
 

ΓΥΡΗ
Είναι μία πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ουσία και αποτελεί τη βασική πηγή τροφής των μελισσών. Η θρεπτική αξία της είναι εντυπωσιακή μιας και περιέχει πάνω από 250 ουσίες, με κυρίαρχες τις πρωτεΐνες και τα αμινοξέα, τα λιπίδια, τα λιπαρά οξέα, τους υδατάνθρακες και τα σάκχαρα και έχει αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Συσκευασία: 200gr
 
Παραγγελία
 
 

 

 

 
 
 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή για παραγγελίες,
επικοινωνήστε μαζί μας και με μεγάλη μας χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε!